Dit is ons aanbod

Het is onze missie om de behoeftes binnen uw organisatie om te zetten in geïntegreerde trainingen en coachingstrajecten op maat. Wij krijgen veel positieve reacties op de praktische inslag van onze trainingen. We praten dezelfde taal en gaan samen met u direct over op ‘doen’.

Bij onze trainingen is geen verdere studiebelasting van toepassing. Het studiemateriaal is inclusief.

 

Actueel aanbod
TRAINING Training Leidinggevend Monteur Zaltbommel: 9 sept 2020 t/m 10 febr 2021
Zwolle: 2 sept 2020 t/m 3 febr 2021

Als leidinggevend monteur bent u een vakman die (mede) verantwoordelijk is voor het gehele proces van planning tot en met oplevering. U stuurt uw team effectief aan, communiceert met de projectleider en zorgt dat alles goed verloopt. Met deze training krijgt u handvatten om uw rol als leidinggevend monteur te verbeteren.

Naast de 10 bijeenkomsten is er optioneel de mogelijkheid om 3x een individueel coachgesprek te voeren. Tijdens deze gesprekken is er ruimte om dieper in te gaan op uw individuele ontwikkelwens.

Lees onze flyer voor meer informatie over de training in Zaltbommel van 9 september 2020 tot en met 10 februari 2021.
Of lees onze flyer over de training in Zwolle van 2 september 2020 tot en met 3 februari 2021.

Ja, ik wil graag deelnemen! En ga akkoord met de algemene voorwaarden van Menszaken.
TRAINING Training Projectleider Zaltbommel: 9 sept 2020 t/m 10 febr 2021
Zwolle: 2 sept 2020 t/m 3 febr 2021

Als projectleider zet u zich in voor een optimaal technisch, financieel en kwalitatief resultaat. Als leidinggevende bent u, samen met uw team, verantwoordelijk voor het ontwerp, de oplevering en de nazorg van het project. Tijdens deze training is er uitgebreid ruimte voor het voor- leggen en collegiaal uitwisselen van uw praktijk- vraagstukken en het opdoen van nieuwe kennis en vaardigheden.

Naast de 10 bijeenkomsten heeft u 3x een individueel coachgesprek. Tijdens deze gesprekken is er ruimte om dieper in te gaan op uw individuele ontwikkelwens. Optioneel kunt u nog extra coaching bijboeken: gesprekken van 1,5 uur en 0,5 uur voorbereiding.

Lees onze flyer voor meer informatie over de training in Zaltbommel van 9 september 2020 tot en met 10 februari 2021.
Of lees onze flyer over de training in Zwolle van 2 september 2020 tot en met 3 februari 2021.

Ja, ik wil graag deelnemen! En ga akkoord met de algemene voorwaarden van Menszaken.
TRAINING Leermeersterschap: Van leerling naar volwaardig medewerker 20 april, 11 mei, 25 mei en 8 juni 2020

Het vinden en binden van goede medewerkers staat hoog op de prioriteitenlijst van de technische bedrijven. Als leerbedrijf heb je de ideale mogelijkheid om jong talent binnen te halen. Talent wordt het snelst zichtbaar als er een goed leerklimaat is. Deze training geeft input voor het creëren van een optimaal leerklimaat.

Lees onze flyer voor meer informatie over deze training.

Ja, ik wil graag deelnemen en ga akkoord met de algemene voorwaarde van Menszaken
Algemeen aanbod
Maatwerk training & ondersteuning

Naast ons open inschrijvingsaanbod, werken we heel graag in co-creatie samen met uw bedrijf om een maatwerk ontwikkelprogramma te ontwerpen. Of het nu gaat om een uitgebreid leiderschapsprogramma of een eendaagse training rondom een specifiek thema, we denken graag met u mee. Neem via onderstaande link contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact met ons op
Coaching

U kunt bij ons terecht voor verschillende vormen van coaching: persoonlijke coaching, loopbaancoaching, teamcoaching en managementcoaching. Coaching is altijd maatwerk. Neem via onderstaande link contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact met ons op