Maak kennis met de mens achter Menszaken

Sinds 2006 is Menszaken er voor de technische branche. Met ons team van professionals helpen we uw organisatie en uw medewerkers graag een stap verder in uw ontwikkeling. We hebben uiteraard allemaal onze eigen kwaliteiten: er is binnen ons team altijd iemand die bij uw organisatie past.

Menszaken is flexibel. Net zoals u en onze andere klanten. Want de wereld verandert en onze diensten sluiten daar naadloos op aan. Maak kennis met onze mensen!
Harmke Peeters Eigenaar en Trainer / coach

“Passie voor mensen en organisaties is de rode draad in mijn werkzame leven. Met Menszaken – opgericht in 2006 – kan ik mijn ervaring en visie op leren en ontwikkelen op een persoonlijke manier vormgeven. Als mensen mij vragen waarom ik gekozen heb voor de technische branche, dan antwoord ik: ik weet niets van techniek, maar ik houd erg veel van de mensen uit de techniek. De no-nonsense mentaliteit past bij mij en mijn manier van werken.”

Marijne van den Kieboom Trainer / coach

"Coaching behoort tegenwoordig tot de standaard training voor leiderschapsontwikkeling voor elite executives en getalenteerde aanstormende medewerkers. Bedrijven zetten hun beste middelen in, wat ster-atleten al lang hebben gehad: een betrouwbare partner om hun doelen te helpen bereiken."

Karin Nowee Trainer / coach

“De uitdagingen op de bouw, werkdruk en het vinden van goede mensen: Menszaken kent uw sector en weet welke zaken er spelen. Ik ondersteun uw organisatie bij het wendbaar organiseren door het ontwikkelen van talent.”

Hannie Kraan Trainer / coach

“Samen zetten we kleine stappen in de juiste richting. We gaan niet gelijk voor die stip op de verre horizon, maar pakken het kleiner aan.”

Lucienne Stavenuiter Trainer / coach

“Het wordt steeds duidelijker dat je je mensen niet alleen moet trainen in vakinhoudelijke zaken, maar ook op sociale vaardigheden en leiderschap.”

Jacky Beerens-Heygele Backoffice

“Onze trainingen en coaching maken echt het verschil. Daar word ik blij van!”