Waarom Menszaken?

Betrokken en bevlogen mensen met ambitie zijn noodzakelijk in het veld. Omdat uw succesvolle projecten vaak plaatsvinden op het snijvlak van verschillende disciplines, leggen we actief verbindingen tussen mens, praktijk en vaardigheden.

Techniek is mensenwerk

Wij geloven dat aandacht voor de mens bijdraagt aan een beter bedrijfsresultaat voor uw organisatie. En daar komt onze passie om de hoek. We werken vanuit de gedachten dat:

  • Ieder mens binnen uw organisatie talenten heeft
  • Ieder mens binnen uw organisatie kan leren
  • Organisaties zich ontwikkelen doordat de mensen zich ontwikkelen
  • Leiderschap begint met persoonlijk leiderschap

Onze werkwijze
De no–nonsense cultuur van uw technische wereld past bij onze stijl van ontwikkelen en wie wij zijn als mens. Dit ziet u terug in onze praktische aanpak. Sinds 2006 heeft Menszaken zich gepositioneerd als hét trainingsbureau voor de technische wereld. We verstaan en spreken uw taal en die van uw medewerkers in de techniek en bouw.

We geloven dat mensen het beste leren door kleine stappen te zetten. Dat doet ieder mens in zijn eigen tempo en op zijn eigen manier. Met onze begeleiding zetten we met teams of individuen de stap van ‘inzicht krijgen’ naar ‘anders doen’. Mogen we u hierbij ondersteunen?

CRKBO
Menszaken is een CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs) geregistreerde organisatie. Hierdoor kunnen wij onze trainingen BTW-vrij aanbieden.