Loopbaancoaching – het gratis ontwikkeladvies

Er is de laatste tijd veel gebeurd op de arbeidsmarkt en langzaamaan start de economie weer op. Iedereen heeft zich moeten aanpassen aan een nieuwe realiteit. Dat betekent vaak een andere manier van werken, soms een ander toekomstperspectief en soms zelfs ander werk.

Ontwikkeltraject

Voor jouw toekomst is het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen qua kennis, vaardigheden en ervaring. Zo blijf je wendbaar, productief en duurzaam inzetbaar. In je huidige baan, of ergens anders.

Werkzoekenden en werkenden (in loondienst, flexwerkers, maar ook zelfstandigen en zzp’ers) tussen de 18 jaar en AOW leeftijd kunnen dankzij geld dat de overheid heeft vrijgemaakt gratis een ontwikkeltraject volgen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur.

Met zo’n ontwikkeltraject krijg je beter zicht op jouw kansen op de arbeidsmarkt. Een loopbaanadviseur kan je steunen bij het kiezen van de juiste (bij)scholing of tips geven bij het zoeken en solliciteren naar werk.

Starten in 2021

Veel sneller dan verwacht is het maximum aantal aanvragen bereikt dat de overheid zou bekostigen. Vanaf 2021 stelt het kabinet weer extra budget beschikbaar voor ontwikkeladviezen. Vanaf begin november 2020 kun je je bij ons hiervoor aanmelden. We starten dan in januari met het traject.

Wil je je aanmelden? Klik dan op deze link