Dit is ons aanbod

Het is onze missie om de behoeftes binnen uw organisatie om te zetten in geïntegreerde trainingen en coachingstrajecten op maat. Wij krijgen veel positieve reacties op de praktische inslag van onze trainingen. We praten dezelfde taal en gaan samen met u direct over op ‘doen’.

Actueel aanbod
TRAINING Kom op voor je belang Leusden: 16 januari 2020

Binnen een organisatie en in de samenwerking met een klant, collega of leidinggevende zijn er vaak verschillende belangen die door elkaar lopen. Je bent bereid die extra stap te zetten, flexibel te zijn, maar hoe zorg je ervoor dat je op blijft komen voor jouw grens en jouw eigen belang?

Lees onze flyer voor meer informatie over deze training.

 

Ja, ik wil graag deelnemen!
TRAINING Leidinggeven, de weerbarstige praktijk Leusden: 21 januari 2020

Een vooruitkomdag, speciaal voor oud- deelnemers aan onze trainingen Projectleider en Praktisch Leiderschap.

Je hebt tijdens een van onze trainingen al geleerd hoe je als leidinggevende het beste kunt omgaan/handelen in bepaalde situaties. Maar de realiteit is soms een stuk lastiger.

Lees onze flyer voor meer informatie over deze training.

 

Ja, ik wil graag deelnemen!
TRAINING Praktisch Personeelsmanagement Van 16 september tot 25 november 2019

In samenwerking met OTIB organiseren wij deze training exclusief voor leden uit de installatiebranche, voor € 495 per deelnemer.

De technische installatiebranche zit in de lift. Nieuwe opdrachten en nieuwe opdrachtgevers bieden jouw bedrijf groeikansen, maar ook uitdagingen. Hoe zet je bijvoorbeeld je huidige vakmensen zo goed mogelijk in? En hoe slaag je erin om jouw vakmensen te behouden? Deze training leert je jouw vakmensen door middel van een goed personeelsbeleid te stimuleren, te motiveren en te laten presteren.

Aanmelden voor deze training via de website van OTIB, klik hier.

TRAINING Training Leidinggevend Monteur Zaltbommel: 4 sept 2019 t/m 5 febr 2020
Zwolle: 28 aug 2019 t/m 29 jan 2020

Als leidinggevend monteur bent u een vakman die (mede) verantwoordelijk is voor het gehele proces van planning tot en met oplevering. U stuurt uw team effectief aan, communiceert met de projectleider en zorgt dat alles goed verloopt. Met deze training krijgt u handvatten om uw rol als leidinggevend monteur te verbeteren.

Naast de 10 bijeenkomsten is er optioneel de mogelijkheid om 3x een individueel coachgesprek te voeren. Tijdens deze gesprekken is er ruimte om dieper in te gaan op uw individuele ontwikkelwens.

Lees onze flyer voor meer informatie over de training in Zaltbommel van 4 september 2019 tot 5 februari 2020.
Of lees onze flyer over de training in Zwolle van 28 augustus 2019 tot 29 januari 2020.

Ja, ik wil graag deelnemen!
TRAINING Training Projectleider Zaltbommel: 4 sept 2019 t/m 5 febr 2020
Zwolle: 28 aug 2019 t/m 29 jan 2020

Als projectleider zet u zich in voor een optimaal technisch, financieel en kwalitatief resultaat. Als leidinggevende bent u, samen met uw team, verantwoordelijk voor het ontwerp, de oplevering en de nazorg van het project. Tijdens deze training is er uitgebreid ruimte voor het voor- leggen en collegiaal uitwisselen van uw praktijk- vraagstukken en het opdoen van nieuwe kennis en vaardigheden.

Naast de 10 bijeenkomsten heeft u 3x een individueel coachgesprek. Tijdens deze gesprekken is er ruimte om dieper in te gaan op uw individuele ontwikkelwens. Optioneel kunt u nog extra coaching bijboeken: gesprekken van 1,5 uur en 0,5 uur voorbereiding.

Lees onze flyer voor meer informatie over de training in Zaltbommel van 4 september 2019 tot 5 februari 2020.
Of lees onze flyer over de training in Zwolle van 28 augustus 2019 tot 29 januari 2020.

Ja, ik wil graag deelnemen!
Algemeen aanbod
Maatwerk training & ondersteuning

Naast ons open inschrijvingsaanbod, werken we heel graag in co-creatie samen met uw bedrijf om een maatwerk ontwikkelprogramma te ontwerpen. Of het nu gaat om een uitgebreid leiderschapsprogramma of een eendaagse training rondom een specifiek thema, we denken graag met u mee. Neem via onderstaande link contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact met ons op
Coaching

U kunt bij ons terecht voor verschillende vormen van coaching: persoonlijke coaching, loopbaancoaching, teamcoaching en managementcoaching. Coaching is altijd maatwerk. Neem via onderstaande link contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact met ons op